دستگاه طلایاب حرفه ای به دلیل دارا بودن سنسورهای نوری، حرارتی ، مادون قرمز و التراسونیک در زمان انجام عملیات جستجوی هدف که پیدا کردن فلزات با ارزش می باشد به صورت نقطه زنی این کار را انجام می دهد و دیگر نیازی به کویل یا سیم پیچ ندارد . و تنها با استفاده از سنسورهای موجود در دستگاه کار خود را به درستی انجام می دهد .

آشنایی با طلایاب حرفه ای

قدرت تفکیک در دستگاه های طلایاب حرفه ای بسیار بالاست و به دلیل طراحی خاص مدار الکتریکی ردیاب با فلزات تصویری و میزان قدرت طلایاب جهت تشخیص هدف که جستجوی طلا و تفکیک فلزاتی چون نقره ، مس ، روی و .. است ، بسیار بالا می باشد .کار کردن با این دستگاه نیاز به آموزش دارد زیرا باید با دقت فراوانی انجام شود و این دستگاه برای افراد حرفه ای طراحی شده است . عملکرد دستگاه طلایاب حرفه ای به وضعیت آلیاژ هدف ، شرایط تشخیص و منابع بستگی دارد . بهترین عملکرد از دستگاه فلزیاب حرفه ای به شناخت فرد از دستگاه و چگونگی استفاده درست از دستگاه طلایاب بستگی دارد.

از پیشرفته ترین انواع دستگاه طلایاب حرفه ای در دنیا می توانیم به طلایاب حرفه ای فرکانسی ، فلزیاب پیشرفته القایی اشاره کنیم . قطعاتی که در فلزیاب های پیشرفته فرکانسی به کار برده می شود نسبت به مدل آن ها قدرت تفکیک بالایی دارند و به دلیل استفاده از سنسورهای پرقدرت برای یافتن فلزات دیگر نیازی به استفاده از کویل ندارد . حمل و نقل این دستگاه فلزیاب حرفه ای به نسبت سایر دستگاه های فلزیاب آسان تر خواهد بود . در فلزیاب حرفه ای می توانیم میزان صدای اپراتور را به صورت دستی تنظیم نماییم تا به بهترین صدای زمینه برسیم .

از ویژگی های مهم دستگاه طلایاب حرفه ای علاوه بر قدرت تفکیک بالا ، نمایش تصویر اشیاء بر روی صفحه نمایشگر تبلت یا موبایل دارد .اطلاعات از طریق وای فای به تبلت ارسال می شود و اپراتور با استفاده از اطلاعات دریافتی می تواند عمق فلز مورد نظر را تشخیص دهد . قدرت تفکیک بالای  این دستگاه ها درصد خطا را به صفر می رساند و هم چنین می تواند فلزات با ارزش را از فلزات بی ارزش تشخیص دهد . دستگاه طلایاب حرفه ای به دلیل داشتن سیستم حذف ذرات معدنی می تواند مشکلات و خطاهایی را که در زمان نقطه زنی به وجد می آید را برطرف کند .

تاثیر منابع مغناطیسی و آلودگی بر طول عمر باتری در طلایاب حرفه ای

آلودگی های مغناطیسی یا جریان های قوی موجود در منطقه ، حتی زمین هایی که دارای منابع آلوده با آلیاژ گسترده ، درهم چون مواد آهنی و غیر آهنی هستند باعث می شوند قدرت سیستم را کاهش دهند. فلزیاب ها در این شرایط نیاز به پردازش و تشخیص دقیق با سرعت بیش تر می باشند . همین امر موجب می شود میزان ولتاژ مصرفی بیش تر شود و طول عمر باتری در طلایاب حرفه ای کاهش پیدا کند و میزان شارژ باتری در زمان کمتری تخلیه شده و تعادل را در سیستم کاهش می دهد .در این مقاله تاثیر منابع و آلودگی های محیطی را بر طول عمر باتری در طلایاب و میزان عمق زنی آن ها بررسی خواهیم کرد .